ЗА МЕН


Здравейте!

Казвам се Станислава Михова и се радвам, че сте отделили от времето си да разгледате сайта ми. Благодаря!

Фотографията за мен е не само изкуство, което обожавам, но и начин да изразя светогледа си и да реализирам творческите си идеи, а
те са много…От ранна възраст мечтаех да бъда фотограф и да дарявам радост на хората чрез красиви снимки и уловени щастливи мигове! За мен е огромно удоволствие да видя усмивката на човек, който е харесал снимките, направени от мен за него – защото една снимка не е просто снимка, тя е много повече…Фотографията претворява света по един много по-красив и вълнуващ начин, който поражда красиви мисли в ума и приятни емоции в душата на човек.

Разбира се, фотографията може да е отражение и на суровата действителност или да поражда страх, и да въздейства негативно на аудиторията, това важи и за всички дрги видове изкуство. Но когато творя, аз се потапям в един мой вътрешен свят, който е по-добър, по-красив, по-смислен. Няма по-голямо щастие за мен от това да даря радост на човек, който има ниска самооценка и не вярва, че би могъл да изглежда добре на снимка! Често хората казват: ” Не обичам да ме снимат, защото не излизам добре”, “Не съм фотогеничен”, “Камерата не ме обича…” Когато снимаш един човек, ти улавяш не само физическата му красота, ти улавяш и неговото уникално излъчване, душата му. Всеки носи красота в себе си, всеки е красив и уникален по свой начин, защото ние сме създадени от Господ с много любов! Винаги виждам доброто и красивото у хората, а често те самите не го виждат в себе си. Аз просто улавям това, което те вече имат и когато им го представя под формата на фотография, те радостно възкликват: ” О, това аз ли съм?!” Мечтая за деня, в който всеки ще започне да обича себе си! Трябва да имаме уважение към всичко, с което Господ ни е дарил, да бъдем благодарни, защото той ни е дал много…

Photography is the beauty of life captured!


Опитът ми като фотомодел ми помага много във фотографията и по-специално в позиционирането на моделите. Не е лесно да си пред камера и да бъдеш естествен, притеснението винаги присъства, но с помощ и насоки от фотографа, става далеч по-лесно и приятно!

Ще се радвам да бъдем приятели в социалните мрежи, може да откриете профилите ми тук, желая ви прекрасен, щастлив и изпълнен с красота ден!