КОЛЕДНИ

Коледните и новогодишните празници наближават! За мен това е най-хубавият период от годината…Семействата се събират, приятели и роднини празнуват заедно. Всички са запленени от коледната магия и отправят молитви към Бог за по-добро и щастливо бъдеще. Пожелания за здраве, късмет и успех се сипят в изобилие! А какво по-хубаво от това!

За съжаление не всеки ще посрещне Коледа с усмивка…Хиляди са хората, които страдат от тежки заболявания и таят надежда за живот…Прекрасната Дари е една от тях. Тя е изключително красиво, мило и лъчезарно момиче, което за жалост страда от муковисцидоза -животозастрашаващо генетично заболяване, което налага извършването на белодробна трансплантация.

Дари може да живее! Необходими са средства за осъществяване на животоспасяваща операция в Германия. На Коледа стават чудеса! Нека с общи усилия да съберем необходимите средства за лечението на това мило ангелче!

Всяка стотинка е ценна, когато е нужна за спасяване на човешки живот! Дари ме вдъхнови да организирам благотворителна кампания – коледни фотосесии, които ще дарят усмивка на вас и надежда на Дари! ❤

Ще се радвам много да се включите в благотворителната кампания! Цената на фотосесията е 20лв – 10лв от всяка сесия ще бъдат преведени по сметката на Дари.

Елхичка, подаръци, светлинки и грейнали лица – това е рецептата за тази малка коледна магия. Ако имате желание да заблестите до коледното дръвче в красива фотосесия, не се колебайте да се свържете с мен! През месеците Декемри и Януари ще бъда на Ваше разположение!

Да дарим живот на Дари!