СЕМЕЙНИ

Семейната фотосесия е прекрасен подарък за близките! Тя е повод семейството да се събере, да се сплоти, а снимките остават незабравим спомен. Обичайно семействата се събират за снимки по различни поводи – рождени и имени дни, юбилеи, коледни и новогодишни празници, сватби и кръщенета. Но се радвам, когато ме потърсят семейства за фотосесия без повод, просто да отпразнуват любовта си, красиво е… Докато снимам семейни двойки с дечица ме обзема такава радост! Колко хубаво е да виждаш обичта в очите им, не се описва с думи… Поставени в рамка на бюрото или окачени на стената под формата на календар – тези спомени дълги години радват всички членове на семейството и създават уют в дома.

Ако желаете да направите изненада на своето семейство, направете го със семейна фотосесия! Бихте могли да изберете предварително заедно вкъщи темата на фотосесията, да съчетаете дрехи в подходящи тонове, да изберете локация и да се забавлявате докато го правите! Това е особено забавно за децата, защото развихря въображението им, а те са пълни с идеи!

Очаквам вашите идеи и предложения за семейна фотосесия и ако имате желание да снимаме заедно, ще се радвам да ги обсъдим и да подготвим това празнично събитие – празник на любовта!