ИРИНА

Posted on

В един слънчев следобед , в двора на къщата в моето село, с моята приятелка Иринка заснехме красива фотосесия! Винаги съм харесвала много излъчването и красотата, които има тази лъчезарна и усмихната дама…Приятелки сме от доста време, още преди да започна да се занимавам професионално с фотография. Когато я видях за първи път, аз имах усещането, че пред мен стои холивудска актриса! Излъчва класа и увереност, обаятелна е много… Винаги съм знаела, че ще дойде ден, в който аз ще я снимам, просто имах това усещане ))) И ето, че този ден дойде. С модел като нея се работи с лекота и удоволствие. Тя не се притеснява да стои пред камера, напротив – сякаш е родена за това! Зарадвах се много да науча, че се изявява и като актриса в театрални постановки в нашия красив град Пловдив! Много известни актьори и актриси са изминали пътя от малката сцена до световните кинофестивали, колко ще е хубаво да ни изненада и тя с небивал творчески успех! Ако човек има желание, всичко се постига!

Облякох Иринка в дълга рокля на цветя, защото тя самата грее като цвете. Засия усмивката й в двора на нашата къща и съживи есенния пейзаж – върна лятото! Позира с грозде в ръце, защото снимахме в периода на гроздобер, а как да не снимаш и сочните, сладки гроздове! После разбира се си хапнахме от тях с апетит )))

Иринка винаги е била стилно облечена, с аксесоари в тон с тоалетите й. Направиха ми силно впечатление елегантните й очила, които ме заредиха с положителна енергия, защото бяха в ярък оранжев цвят! Аз нося своите невидими розови очила всеки ден хах а сега ме плениха нейните, бяха наистина интересни, стилни и й отиваха много. Как да не я снимам и с тях! Оказа се, че очилата са закупени от онлайн магазин – “Shopril” , може да разгледате голямо разнообразие от красиви модели и да зарадвате себе си с хубав подарък! Оставям линк към сайта на магазина – https://shopgirl.ecwid.com/ Аз си харесах страхотен модел! Очаквайте да видите и мои снимки скоро с този невероятен модел очила – https://shopgirl.ecwid.com/Cat-Eye-Tortoise-p150024586 , който ме плени от пръв поглед.

shopgirl
woman with grapes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *